You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

iunie 27, 2022

COSR, la Guvern

mai mult

iunie 26, 2022

Bine ați revenit acasă, David Popovici și Robert Glință!

mai mult

iunie 23, 2022

Ziua Olimpică Șirnea 2022, ediție jubiliară

mai mult

iunie 22, 2022

David Popovici, copilul minune al înotului românesc, a cucerit al doilea titlu mondial la Budapesta

mai mult

iunie 20, 2022

Performanță de excepție a înotului românesc! David Popovici, primul campion mondial din istorie

mai mult
COSR

Prima lecție de fair play, de ZIUA OLIMPICĂ Șirnea 2022

Bucurie, distracție, joacă, veselie! Râsetele copiilor au răsunat în această dimineață pe Arena Oimpică de la poalele Pietrei Craiului unde s-au desfășurat întrecerile sportive din cadrul Pentatlonului Olimpic Școlar pentru Mileniul III, primele concursuri ale celei de a 40-a ediții a Zilei Olimpice din Șirnea. După  vizitele la Biserica “Sfântul Ioan Botezatorul” și la Muzeul “Nicolae Frunteș” din pitoreasca localitate brașoveană și după ce au vizionat filmele “Terra Olimpia” și “Poemul Jertfei de Foc”,  30 de copii din Rădăuți, Broșteni, Râșnov și București au învățat ce înseamnă fair-play-ul și depășirea propriilor limite.

mai mult...
  • Share
COSR

Spiritul Olimpic renaște pentru a 40-a oară la Șirnea

Plaiurile brașovene de la Șirnea s-au îmbrăcat în ”straie” de sărbătoare. Peste doar două zile, pe 23 iunie, în frumoasa urbe de la poalele Pietrei Craiului va fi aniversată cea de-a 40-a ediție a Zilei Olimpice, o ediție jubiliară, organizată de autoritățile locale, susținută de  Comitetul Olimpic și Sportiv Român prin Academia Olimpică Română (AOR), Filiala AOR Brașov și partenerii locali - Primaria Comunei Fundata, Asociatia Pro Șirnea și Muzeul ”Nicolae Frunteș” Șirnea.

mai mult...
  • Share
COSR

Team Romania, la Sports Festival 2022

La Cluj, s-a încheiat ediția a 3-a a Sports Festival, cel mai mare eveniment multi sport din România, la care Team Romania a fost reprezentată de președintele COSR Mihai Covaliu, alaturi de sportivii olimpici Laura Ilie, Anca Șipoș si Ana-Maria Popescu.
Timp de patru zile, Clujul a fost capitala sportului românesc, pe Cluj Arena fiind organizate peste douăzeci de ateliere sportive pentru inițierea celor mici, meciuri demonstrative, sports talks in cadrul carora diverse personalitățti din lumea sportului au împărtășit din experiențele acumulate de-a lungul anilor de competiții.

mai mult...
  • Share
COSR

Tir cu arcul, prima calificare românească la Jocurile Europene Cracovia-Malopolska 2023

Mario Țîmpu, de la tir cu arcul, este primul reprezentant al României care s-a calificat la Jocurile Europene care vor avea loc la Cracovia-Malopolska, în Polonia, în 2023.
La Campionatele Europene de la Munchen, Mario Țîmpu a concurat în proba olimpică maculină, recurve, și a teminat competiția individuală pe locul 14 stabilind un nou record național în această probă, cu 665 puncte. În competiția feminină, recurve, Beatrice Miklos a terminat pe locul 37 și nu a obținut biletul pentru Jocurile Europene Cracovia-Malopolska 2023.

 

mai mult...
  • Share