You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ianuarie 27, 2022

Comitetul Executiv al COSR a decis suspendarea finanțării FR Schi-Biatlon

mai mult

ianuarie 27, 2022

Team Romania Beijing 2022 - schi fond - Timea Lorincz, Paul Pepene, Raul Popa

mai mult

ianuarie 26, 2022

Team Romania Beijing 2022 - PATINAJ VITEZĂ - Mihaela Hogaș

mai mult

ianuarie 25, 2022

Președintele și secretarul general COSR, întrevedere cu premierul Nicolae Ciucă

mai mult

ianuarie 25, 2022

Team Romania Beijing 2022 - BIATLON - Natalia Ushkina, George Colțea

mai mult
COSR

Juniorii Team Romania, visuri mari pentru 2022

În plină pregătire pentru Misiunea Festivalului Olimpic al Tineretului European Vuokatti 2022, pentru sporturile de iarnă, competiție care va începe pe 20 martie 2022, în Finlanda, Comitetul Olimpic și Sportiv Român continuă să susțină prin programele sale sportivii din Centrele Naționale Olimpice pentru Juniori care vor participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European Banska-Bystrica 2022, pentru sporturile de vară.

mai mult...
  • Share
COSR

Înotători de top din Republica Moldova, în pregătire la Complexul Olimpic Sydney 2000

Componenții lotului național de înot al Republicii Moldova, care se află în pregătire la Complexul Olimpic ”Sydney” 2000 din Izvorani, au fost astăzi încurajați de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu, campion olimpic, mondial și european la sabie, și de secretarul general COSR George Boroi.

Acțiunea, care face parte din Protocolul de Colaborare dintre COSR și Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), s-a bucurat și de prezența secretarului de stat DRRM Adrian Dupu și Nicolae Ivăschescu, secretar general al DRRM.

mai mult...
  • Share
COSR

CIO, în direct on-line, cu Comitetele Naționale Olimpice, participante la Beijing 2022

Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO), s-a întâlnit astăzi, on-line, cu toate părțile implicate în organizarea JO Beijing 2022 - reprezentanți ai Comitetelor Naționale Olimpice care urmează să participe la Jocuri, precum și ai unor federații internaționale ale sporturilor de iarnă. Comitetul Olimpic și Sportiv Român a fost reprezentat de președintele COSR Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi și secretarul general adjunct Florin Mișcă, șeful de misiune al Echipei României la Beijing 2022.

mai mult...
  • Share
COSR

A apărut ultima versiune a Playbook Beijing 2022

Cea de-a doua și ce mai recentă vesiune a Playbook Beijing 2022 a apărut astăzi, în paginile ghidului fiind inserate ultimele măsuri pe care trebuie să le respecte fiecare participant la Jocurile de iarnă din capitala Chinei, ca întrecerile să aibă loc în siguranță.

mai mult...
  • Share