You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

28 ianuarie 2023

Flacăra Păcii FOTE Friuli Veneția Giulia 2023 s-a stins! Ștafeta a fost preluată de Georgia, următoarea gazdă a FOTE de iarnă!

mai mult

28 ianuarie 2023

Kata Mandel - snowboard și Tudor Zaharia Dobre - schi alpinism, purtătorii drapelului României la ceremonia de închidere a FOTE 2023

mai mult

26 ianuarie 2023

FOTE Friuli Veneția Giulia 2023 – România LOCUL 4, la snowboard

mai mult

24 ianuarie 2023

România în TOP 5 la FOTE de iarnă într-o probă individuală, după opt ani

mai mult
FOTE Friuli Venezia Giulia 2023

FOTE Friuli Veneția Giulia 2023 – Repere & Cifre (VIDEO)

Cea de-a XVI-a ediție de iarnă a Festivalului Olimpic a Tineretului European - FOTE Friuli Veneția Giulia 2023 a fost una specială, iar organizatorii au reaalizat un scurt material video cu câteva dintre cele mai interesante repere ale competiției.
*1.300 sportivi, din 47 de țări
* Peste 1.200 voluntari și 4.000 participanți
*172  medalii cucerite de sportivi din 23 de țări
* Peste 30 de ambasadori

mai mult...
  • Share
Arhiva Jocurile Europene

Trei orașe partenere ale JE Cracovia-Małopolska 2023, câte un drapel oficial

Nowy Targ, Zakopane și Nowy Sącz, orașe partenere cu Cracovia și Małopolska în găzduirea Jocurilor Europene din acastă vară, au primit câte un steag oficial al competiției de la președintele Comitetului de Organizare Marcin Nowak.
Nowy Targ va găzdui întrecerile de box programate în perioada 23 iunie - 2 iulie, cu o zi de pauză pe 29 iunie. La Zakopane, pe trambulinele de la Wielka și Średnia Krokiew, din 27 iunie până pe 1 iulie, se vor desfășura competițiile de sărituri cu schiurile, sport nou introdus în programul Jocurilor Europene, iar Nowy Sącz va fi gazda unuia dintre cele mai noi sporturi olimpice – breaking, de asemenea, în premieră la Jocurile Europene.

mai mult...
  • Share
Arhiva JOT

Start în concursul mondial de realizarea design-ului medaliilor JOT Gangwon 2024

După dezvăluirea mascotei „Moongcho”, în urmă cu câteva săptămâni, Comitetul de Organizare al celei de a IV-a ediții de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret - JOT Gangwon 2024 a lansat astăzi o nouă provocare – realizarea design-ului medaliilor competiției.Organizatorii invită oameni din întreaga lume să proiecteze fața medaliei JOT Gangwon 2024, prezentând valorile olimpice, artiștii având la dispoziție cinci săptămâni pentru a trimite lucrările.
Termen limită trimitere lucrări - 8 martie 2023 (23:59 GMT+1)

mai mult...
  • Share
Stiri COSR

Sporturi și Jocuri – Alina Dumitru, prima campioana olimpică la judo a României, aproape de copii

Campioana olimpică la judo Alina Dumitru s-a alăturat proiectului ”Sporturi și Jocuri” organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Dante Alighieri” din București.

Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Beijing 2008, cu argint la Jocurile Olimpice Londra 2012, are în palmares trei medalii de bronz la Campionatul mondial și de opt ori campioană europeană, Alina Dumitru a urmat calea antrenoratului după încheierea activității sportive, iar acest lucru a adus-o și mai aproape de copii.

mai mult...
  • Share